Добрички Панаир АД със съдействието на Конфедерация на Българските Пчелари Ви кани да посетите изложението, което ще се проведе в рамките на 26 до 28 март в гр. Добрич, СК “Простор”.

Към момента участие за заявили повече от 63 фирми. Свои изделия ще покажат пчеларски фирми от Сърбия, Турция, Полша и Италия. Страната ни е представена на изложението с производители на пчелни майки и отводки, восъчни основи, пластмасови опаковки за пчелен мед, пчеларски инвентар, ветеринарно-медицински препарати и различно пчеларско професионално оборудване от София, Варна, Бургас, Плевен, Разград, Ловеч, Сливен, Хасково, Велико Търново и др. Седем фирми ще защитават славата на Добричка област като регион, където се произвежда 35 % от българския мед. Сред тях са Алабастър, Добстрой, Царевец пласт и Медената къща на сем. Михови. Посетителите на изложението ще могат да се снабдят с лозов и овощен посадъчен материал.

Изложението е съпроводено със съпътстваща програма под егидата на КБП, на която пчеларите могат да дискутират проблемите свързани с бранша, да научат полезна информация за актуални теми в пчеларството от известни лектори. В рамките на програмата пчеларите ще имат възможност да посетят едночасовата лекция от зам. Председателя на Конфедерацията инж. Илия Цонев за да научат повече информация и да зададат своите въпроси.

Конфедерация на Българските Пчелари кани всички свои настоящи и бъдещи членове да ни посетят на информационният щанд, където могат да научат повече информация за целите и цялостната концепция на КБП, както и да попълнят на място своите заявления за членство.

График на съпътстващата програма можете да изтеглите от тук: Съпътстваща програма – Пчеломания 2015

Очакваме Ви!

Остави коментар